Spring is in the air!

Fyfaaaaan va skönt att våren e här! som man har gått där tidiga februarimornar i becksvart mörker på väg till jobb och väntat på denna dag, solen skiner, hud börjar visas, pilsnern är mer en törstsläckare än nånting annat och solglajjorna kan användas utan att folk stirrar på en som man var från mars.
Har nyss kommit in efter först 2 timmar i parken och nu 2 timmar på våran brandbalkong där solen lyser under eftermiddan, nu brun-hy paus ca en timme innan solen hittar vägen fram till våran riktiga balkong på andra sidan huset där grillning står på schemat.
Grillning! bara smaka på ordet så känner man smaken/doften av hickory-trä, lagom brända fläskfileér, rykande heta tomater och banan med mintchoklad inlindad i folie samt den så passande kock-pilsnern.
Dagens grillmeny kommer bestå av följande :
  • Fläskfile
  • Grillade(såklart) tomater,hela
  • Ananasringar
  • Halloumi-ost, för er som inte smakat elr ens har nån aning om va de är så prova, de har en konsistens som ett bildäck, är vit, smakar salt och jävligt gott!
  • Potatissallad ( visst man blir less efter 3 tuggor men jävligt gött fram tills dess )
  • Svenska köttbullar
  • En grym egendesignad sås av M bestående av matyoghurt, vitlök, rödlök, vanlig lök, salt, peppar, dill o marinad smart nog från en chilimarinerad fetaost-burk, hon e grym hon baby, har nyss utnämnt henne till sås-ansvarig på louises gate 11 A.
När vi ändå är inne på mat så smoothiesarna smakade grymt, lite surt tyckte M men ja som är så söt i övrigt tycker om lite surt för att väga upp.
Nog för att de bara gått ca 1 dag av vårkänslor än så länge men dom kommer starkt redan nu, man flyger upp ur sängen på mornarna, ideér som inte ens skulle ha varit i närheten av att ploppa upp i den bitande februarikylan kommer som på löpande band bara solen kikar fram runt husknuten. Energin är på topp, humöret likaså och man vill helt enkelt så mycket mer.
Inte vet ja om de är att man har längtat sen den sista engångsgrillen slängdes i soporna i höstas eller om man bara psykiskt mår så jävla mycket bättre av den där stora lampan i himmlen men fan de känns bra de här!
5 månaders pilsnerdrickande i parken, nattfylle-badande och skjorts-glidande framför sig, nu kör vi!
Glad som en sparv
/ P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0