Åker berg och dalbana..

..så känns det just nu, rent känslomässigt så sitter jag fastspänd upp och ner i 200 knyck just nu.
Mina ord och känslor räcker inte till för att beskriva min kärlek till dig, för att berätta för dig hur ledsen jag är för allt dumt jag någonsin gjort, oavsiktligt för det mesta men sånt gör även det ont, jag vill inget hellre än att spendera mitt liv vid din sida, känna din värme, lyssna på dina skratt, ligga vaken och bara prata, stänga in mig med dig bort från allt annat, bara du och jag, som i en liten bubbla, bara prata och älska, skita i allt.
Just nu är du borta och jag lider av det, speciellt just nu för det som vi båda vet är så bra är just nu inte det. Jag ser ändå ljuset för jag vet att vi finns där, jag hoppas du känner detsamma som jag, jag hoppas du känner att vi kan vara där, bara du och jag, i ljuset tillsammans hållande hand, kyssandes kramandes pratandes skrattandes gråtandes.
Sitta där i ljuset och planera vår framtid, köpa vårt hus, skaffa vårt barn, göra avtryck i världen och bara må bra, trivas, älska varandra och livet tillsammans.
Jag vet att jag vill och det vet du med, vi träffades inte bara av en slump, så mycket hade kunnat gå massa andra vägar men det gjorde inte det, jag vet att det var meningen och det känns djupt inom mig, vi har våra känslor av en anledning, den där kvällen var gjord för oss två.
Jag tror ej på Gud men jag tror på oss två, jag vet att vi kan och du vet att jag vill, att vara med dig det är det bästa som finns, att sitta här utan är det värsta jag vet.
Jag älskar dig djupt, för djupt för att sluta för djupt för att inte vilja, du är den jag vill ha och kommer alltid att vara.
Så snälla förlåt kan vi glömma det här, kan du komma hem och prata så vi kan älska igen?

Din för evigt
/ P

Kan någon snälla göra så att jag glömmer denna dag?!

Torsdagar brukar ändå vara roliga dagar, sköna dagar, man brukar gå runt med en känsla av att snart är det helg, fan va skönt, och man ser fram emot helgens aktiviteter.
Så har det långt ifrån varit idag, vaknade o var svintrött, la ett bud på en drömlägenhet jag hållt på och budat ett par dar nu, gick till skolan för en ny kursstart och för att kolla tentaresultaten, hoppades på VG med blev bara G, fick reda på att nya kursen har 3 inlämningar och en tenta redan i november, vi ska jobba grupparbete alla icke-röda dagar under jullovet, samt har lektion 1 efter jul den 3:e januari, inte den 13:e som det stod förra veckan.
Jaja tänkte jag, jag leder ju faktiskt budgivningen på vindsvåningen, och jag ska ju trots allt iväg o lira squash samt se Luleå sopa mattan med Frölunda ikväll.


Icke sa Nicke, som för övrigt leder mig in på ännu ett failure denna vecka, men mer om det sen. Jag fick med min tidsoptimism stressa hem för att slänga i mig mat/packa väskan för att åka till squash-hallen, väl där även få stryk av den mest barnförbjudna svordomsskrikaren Rönning,

Åka hem,
Få reda på att Budgivare 4 lagt 10 000 mer, något som vi inte hade råd att kontra då vi egentligen redan låg på max-gränsen, fick se den 2008 års byggda lägenheten med dess spotlights och snetak segla iväg till någon annan.

Möttes även i hemmet av Scholes samt en toarulle utspridd och söndertuggad över hela vardagsrummet.
Tog nya tag, hoppades på att iallafall Luleå inte skulle svika mig, men med min tydligen fruktansvärda karma idag så brände dom sina chanser och scandinavium jublade åt sitt Frölunda, jumbo i serien kan tilläggas.


Så kan någon bara göra så att jag kan glömma denna dag, är det ingen som sitter på en sån maskin som dom har i Men In Black så jag bara kan få bort denna dag ur mitt minne, vakna imorrn och känna fredags-glädjen sprida sig?

Jag ger denna dag en sista jävla chans att bli bra genom att med M baka blåbärs och hallonpaj, fan ta dig karma om pajen blir bränd eller äcklig!
Juste en sista sak också, de här om Nicke, Nyfiken alltså.
Inte för att jag ska lasta han för tisdagens fulltankning av alkohol på MKV:s Halloween-tillställning med tema Gott & Ont, men namnet bara påminde mig. Vi var alla laddade, hade grymma outfits, törstiga, alla dom där ingredienserna som ofta brukar skapa en lyckad kväll.


Problemet var bara att jag hade glömt en ytterst viktig av dom där ingredienserna, grund-ingrediensen i alla sådana fall, ungefär det som jäst är för kanelbullar, nämligen en uppladdning med bra matbakgrund.
Självfallet hade jag lyckats få i mig hela två rostade mackor och en billys under dagen vilket i slutändan ledde till att Jokern återigen förlorade, kravlade mig ner längs Linnegatan och hade tävling med mig själv om att hålla vomeringen tillbaka under taxiresan hem. Väl hemmasmög jag så tyst som jag lovat M in, men att vometera ljudlöst är fan inte lätt!
Jaja nu ska jag ta ut pajen och se om det finns något ljus i denna dags tunnel, annars slutar väl denna dag som den började, i totalt jävla mörker.

Med bränd paj-lukt i näsan
/ P


RSS 2.0