Så kom hösten!

...Istället för att gråta över att dom varma sommardagarna med sina 4 P:n Parken,Pils ,Polare och Prince börjar lida mot sitt slut så vrid istället mungiporna uppåt som om det vore 17:e maj och blicka fram mot höstens alla shyssta plagg!



Min sommar tog nog slut när vi satt där i Lördags på operataket i den fortfarande T-shirt lockande men ej brunfärgande solen, väntandes på Herr Winnerbäck och hans sideshow Miss Horn. Melissa tog sina första stapplande drag på gitarrsträngarna medans solen (och sommaren) sakta försvann ner i horisonten.
Lars tog vid med sin smyg-bittra lite just höstiga depp-musik, solen blinkade till en sista gång innan den tog med sig sommaren till varmare  breddgrader och kylan tog vid.


Skogshuggarjackan åkte på, en liten coconut-oil tår föll det allt men då Lasses första låt tagit slut och nästa så börjat hade jag glömt bort allt det där med korta jeans-shorts, panama-hattar och öl-dränkta festival-linnen.



Hösten mina vänner står för dörren och lika glad är jag för det som dom sju små dvärgarna så glatt sjöng en gång för länge sedan.
Nu äntligen får man slita fram dom gamla halsdukarna ur källarförrådet, börja gräva fram ullsockarna från längst ner i byrålådan och klä upp sig för kylan/slasket som komma skall.

Hittade ett par högt-på-önskelistan-plagg runtom det världsvida nätet som jag tänkte dela med mig av och som jag tror kommer flyga högre än alla snöbollar som kommer kramas i vinter :






Visst västen kanske inte var särskilt höstig men en varm lite rå jacka halvt öppen över den västen så gör man succé, egentligen hela Diesels Black Gold-collection är prickfri. Allt ovan från Diesel













Okej jag vet spårade lite med höst-temat men schyssta lite robusta accesoarer funkar alltid till höstmodet
Avslutar med en klockren jacka att bära upp denna accesoars-flotta med. Ovan från Modezine och Zoovillage



Alternativt att köra skogshuggarlooken :





Kmr mera höst-tagg desto längre ner graderna kryper jag lovar och svär, men det här får räcka för denna gång.


Ses i kylan!
/P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0