Äntligen!

...som Gert Fylking skulle ha skrikit ut om han visste vad som har skett.
.
Detta är nånting ja har, inte drömt om är väl lite väl starkt, men iallafall försökt få igenom sen jag såg skiten för första gången.
.
Denna äckliga, dammiga, illaluktande, öldränkta och för övrigt säkert dränkt av massa andra möjliga vätskor (lämnar ämnet nu) sak har gjort livet surt för många av oss.
En positiv sak (den enda) är väl att vid ölspill så behöver man inte ens oroa sig över att behöva gå till köket och hämta papper, den är lika törstig som en själv en varm sommardag i parken.
.
För er som inte listat ut det ännu så kan jag avslöja att det såklart är Barres heltäckningsmatta i vardagsrummet som är samtalsämnet.
Han har bott där i 4 (?) år varav ja har kännt han i 2,5.
Mattan på sin sida har nog legat där många herrans år.
.
Några snabba nackdelar med skiten :
  • Den luktar skit
  • Den ger en/förstärker ens pollenallergi/dammallergi
  • Den gör att det blir svårt att få vänner (om man bjuder in dom till lägenheten)
  • Den ger en andings-svårigheter och högt blodtryck
Jag har tjatat om att få riva ut denna matta i flera år nu, men Barre har blånekat. Jag har erbjudit mig att gratis riva ut den, bära ner den för trapporna och slänga den i godkänd container.
.
Inget har bitit, men nu min gode vän Barrulf, nu har jag och Norken ( Barres roomie ) tagit saken i egna händer då du just nu ligger nånstans i Ayia Napa och sippar GT:s.
.
Igår tog vi på oss arbetshandskarna, höll andan och slet upp skiten.
Okej de blev väl inte jätte-fräsht men fan så mkt bättre, lite möblering på de där kortet så!
Barre vet nada just nu men jag hoppas att beskedet når han nu när han är i Ayia, då kanske han kan dränka sorgerna i alkohol.
.
Sorry B men detta var vi bara tvungna till, och lugn, mattan ligger o samlar ännu mer damm på vinden så om separations-ångesten blir för stor så kan vi lägga tillbaka den.
.
Trägolvet som låg under är dock sjukt mkt finare o fräshare.
.
Ne nu ska ja göra renskav, troligtvis de ja skulle valt som sista måltid om ja satt o ruttnade i nåt fängelse i Texas. Sjukt gott!
.
En sista grej, en liten tribute till blogg-gurun GB :
jA.älskar min.flickvän.nu ska jA göra mat.det blir.renskav.jA ska.lägga upp.bilder sen.stycken är.överskattat.
.
O Barrulf när du läser de här, ta en extra klunk corona, titta ut över stranden du sitter på och så tar vi de här me mattan när du kommer hem.

Fred Ut!
/ P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0