Jaha då är man akvarieägare då

Sådär ja, kom hem efter jobbet, lite less på dagen, jobbet gått segt o ja ni vet allt dom här klassiska ingredienserna i en dålig dags-soppa.
_:
Tänkte på vägen hem vad skulle kunna göra den här dagen bra, hmm...äh vafan vi köper ett akvarium!
Ja vet de låter lite väl nördigt som uppiggnings-redskap men ja o M har ett tag nu surrat, elr ja mest ja som surrat men iaf haft de på tapeten som de så klycshigt heter ett bra tag så idag gick vi till akvarieaffärn runt hörnet för o kika lite, en dryg timmes förklarande av den anställda på butiken så kom vi hem med ett akvarium m tillbehör men utan fiskar.
_:
De va tydligen inte o bara köpa ett kar, fylla m vatten, slänga i ett par firrar o sen köra, nej nej här skulle det hällas i diverse vätskor för att balansera näringssystemet i vattnet, få rätt natrium-halt, få växterna att börja generera näring och skydd till fiskarna och så vidare, listan kan göras alltför lång.
_:
Beskedet vi fick var hursomhelst att för att få en bra och långlivad stämmning i tuben så skulle vi chilla en vecka innan vi köpte fiskarna, inte så rockigt tyckte vi men lika bra o lyda han som verkar kunna nåt om grejjerna alternativt vara bra på att ljuga ihop historier.
_:
Akvariet iaf pyntat o klart, blev en "beach-look från södra breddgrader med djungeln i bakgrunden" elr kort och gott lite sand, lite stenar o ett par växter. Blir o köpa legogubbar me båtar o grejjer i veckan för o förbereda fiskarnas ankomst!
_:
Ne nu ska ja o M flotta gärnet efter en pysselrik insats o få iordning det fisklösa akvariet, på kvittot från rimi står bland annat hamburgare, dressing, chips, dip, godis, cola, pils och cigg.
_:
Btw den här tuborg lime cut, vettu fan va ja tycker egentligen? ska prova den iskall vilket Smurf rekommenderade som enda sättet att insupa den, får se om de funkar bättre än sist då den intogs halvljummen och mest kändes avslagen á la festival, dag 3, sofiero i tältet.


Finns i sjön!

/ P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0