En bröstchock och lite solinsupande senare..

Fan ja börjar bli dålig på å hålla nåt slags tempo på detta nu känner ja, men använder ursäkten mkt jobb, lite dålig mat och ont i bröstvårtan.
Jobbandet fortsätter som vanligt, inte lika barntimme-sent som föregående vecka, but still. Är nyss hemkommen från ännu ett par timmar i blåkläder, som tur är veckans sista, inte för att skiten under naglarna har några planer på att hinna försvinna för de.
Hade planer på att printa ner ett par rader här igår, men efter jag och M kom hem efter att ha varit nere på Aker brygge för lite solnjutande och en svamp-foccaia nersköljt med en dubbel latte följt av ett halvtaskigt försök till lite motljus-bilder med det långa objektivet så mådde herr mage inte riktigt som han skulle.
Vi åt lite left-over ungstekt falukorv med tonvis av ost akompanjerat av coops pulvermos som för övrigt blir riktigt gott med massa smält smör, några ditpressade vitlöksklyftor, krydder som vit och svartpeppar, basilika, pizzakrydda(som för övrigt är en sjukt underskattad kryddblandning), lite paprika och chili. Efter maten började herr mage leva jävulen och jag mådde allt annat än bra, så sängen fick försöka rädda mitt skinn. Vaknade efter en timma elr två med en känsla man brukar ha efter för mkt mintuu i kroppen, resten kan ni räkna ut själva.
Mina bilder blev som ovan nämnt inte riktigt som ja ville igår, och jag har länge varit sugen på att gå en fotokurs för rookies som ja, vilket nikon skickar med en gratis inbjudan till så det är egentligen inget att fundera på. Enda kruxet är att dom bara kör kurserna i svedala, så tänkte ta med mig M och alla andra som är sugna också för den delen och anmäla in oss nåt schemafritt datum. Hittills har mitt fotande enbart gått på nyfikenhet och diverse vridande på rattar för att försöka förstå mig på vad jag egentligen pysslar med, samt lite tips från M som vet mkt mer än mig på denna punkt, och är även mkt bättre på denna konst. Känslan av att få till en riktigt bra bild utan att feg-använda auto-modus är nånting jag endast fått till en elr två gånger och den känslan är nåt ja gärna hittar tillbaka till. Denna kurs lär väl inte försämra mina förutsättningar för detta. För er nyfikna : http://www2.nikon.se/nordic/school/pages/index2.asp?Locale=sv_se
Så var det de här med bröstchocken då, inte lika spännande som de låter, men däremot mycket ondare. Har ett tag varit sugen på en bröstpiercing, så sagt och gjort, sa i torsdags nej till övertid, knatade dom 400 meterna bort till House of Pain under dropp-in timmarna. Själva håltagandet tog inte längre än några minuter, pappersläsningen innan desto längre. Såg iochförsig inte kanylen hon stack in, men den var större än vad de gjorde ont, man hann som inte tänka att de skulle göra ont innan den var igenom, piercaren satt och pratade om annat och mitt i allt så satt nålen där, en kanyl kanske låter fel eftersom dom flesta kanske symboliserar det hela med en avsmullen junkie sittandes på trappan till Oslo S med en kanyl i vänsterarmen men den dom använder vid piercing är något mer steril, har lite mindre HIV i sig, och har ett rör samt en stav i mitt fall fäst bakom nålen. Lite enkelt förklarat så går nålen med röret in, staven trycks in i röret, röret+nål dras ut, kulor skruvas på på varsin sida av staven, the end.
Det gjorde som sagt inte så ont när de va klart, inte första kvarten iaf, sen blev de stelt, man kände av varenda rörelse i bröst-regionen men de jävliga är att när guldfisk-minnet tar över så glömmer man helt sonika bort att piercingen sitter där, så man rör sig som vanligt och blir förbannad varje gång man råkar röra vid den. Nu såhär 2 dar efteråt är de lugnt, bara ett jävla meck med o rengöra den stup i kvarten. Man får in en tillfällig stav först, som man måste gå med i 2-3 månader innan man kan byta ut den, men den som sitter i är iaf inte full me glitter o annat omanligt så de får gå tills vidare, blir troligtvis en svart en när tiden är inne för byte.
Nu ska det göras lite mat, M tjatar hela tiden om pommes frites, korv och bearnaise-sås vilket låter som en lite halvskum men säkert flottigt god kombo så de lutar åt att det är dom ingredienserna som ligger på tallriken inom snar framtid. Nåt som ja börjar bli lagom less på är att vi inte har nån mikro, visst man kanske har lite elektronik-gör-allt-åt-en-och-det-ska-fan-gå-snabbt-tänk ibland men att hålla på och värma matlåda i ugn är som pölsa en gång så inte så jävla rockigt. När den efterlängtade lönen dimper ner på måndagsmorgonen så står mikro överst på shopping-listan.
Kvällen kommer bestå av först och främst hockey-tittande då Luleå och Timrå möts i en direkt avgörande match om vem som tar sig till slutspel och till det kan de hända att en och annan pils slinker ner, men har match tidigt imorrn så drar till med den line som nog har minst trovärdhet i detta läge "de blir nog lugnt ikväll, en elr två öl kanske men inge mer..." Hur de går lär väl märkas då pipan ljuder för 1:a perioden av innebandy-matchen imorrn.
Ne nu blev ja sugen på bea-sås.
Ses troligtvis i vimmlet inatt!
/ P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0