för mkt asbest, för lite tid

Sorry att de gått så länge sen sista orden, men fokus har sen ja öppnade ögonen allt för tidigt i måndags morse legat på det klassiska jobb, jobb, jobb, kaffepaus, jobb, jobb och jobb. Skit-tråkigt är egentligen de enda ord som jag känner passar in för att beskriva hur ja kännt för detta hets-jobbande som rådit dom sista dagarna, även om ja under måndagen hann med att köra veckans så långt och troligen slutligen också enda gympass, ja o Barrulf släpade iväg våra stackars kroppar till gymmet för lite armar. Då jag hade på känn att risken finns att detta blir veckans enda pass så slängde ja även in lite bröst o mage på köpet. Håret kunde schamponeras efter passets slut vilket tyder på att det fanns mer krafter att göra slut på. Men men ja vaknade tisdag med träningsvärk så nånting rätt måste det ha gjorts.
Under måndagskvällen spelades det även match i ishockey "hemma" i Luleå mellan tro de elr ej Luleå och Karlstads "stolthet" Färjestad. Detta var tvunget att ses, speciellt då 50% av hushållet är dedikerade Lule-fans och resterande 50% är Färjestad trogna. Vi drog bort till gamla lägenheten på Lökka och såg matchen samman med J.F, Barrulf, Norken och Björn.
Passade även på att fira det faktum att M fått jobb! äntligen, de känns skit-skönt, även om de inte är 100% utan en vikarie-tjänst så är det iaf nånting att betala hyran med, och framförallt så är det nånting som M verkligen vill göra vilket gör att de känns ännu bättre! Öl, vin och chips inhandlades till matchen, som iochförsig gick inte alls som planerat om du frågar mig, men men va kul o komma tillbaka till Lökka o träffa J.F o grabbarna!
Det var väl egentligen de enda roliga som hänt denna vecka, sen har de bara varit asbest på schemat, alltså sanering av asbest vilket är någonting vi jobbar med på våran firma, inget ja tänker gå in djupare på, men slänger upp ett par bilder från jobbet bara för att. Övertid jobbas det så mycket det bara går nu denna vecka tänkte jag, har övertalat staten att bara skicka en räkning på 15 nu, sen 15 till nästa månad, så det är bara att slå på zombie-mode i hjärnan och jobba sig igenom denna veckas sena kvällar utan att tänka för mycket på vad man hade kunna göra för annat roligt istället för att plasta in skåp.
Barrulf o Nilsson ljuger ihop timmar.
Joel är nöjd över valet att tacka ja till övertid.
Fint blir de..
..efter lite precisions-mätning vartfall.
Det enda som ja känner verkligen suger me allt detta jobbandet är dels att ja inte får så mkt tid till hemmet, och dels att klättring inte hinns med överhuvudtaget. Klättring är ännu en hobby ja fattat tycke för, som ja o Molin+ vem som än är sugen har pysslat med på kvällarna, tog kurs för en dryg månad sen, har vart och klättrat ca 1 gång per vecka sen dess, men nu har de inte blivit nåt på dryga 2 veckor, så ska försöka ljuga mig ur övertid på fredag så kanske man hinner slita sig upp för ett par väggar. En grymt bra och rolig träningsform är det iaf, för er som e sugna och bor i oslo, gå in här o läs mer : http://www.klatreverket.no/site2/
Ne nu ska ja slagga så man orkar upp för 16 timmars jobb imorrn igen, avslutar dagen med ett par klättringsbilder.
Jag spanar febrilt.
Molin hittar en fotogenisk pose.
Bara armar ingen teknik.
Sayonara
/ P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0